maanantai 6. elokuuta 2012

Haaste 1: Una

No niin, minä voin aloittaa päivittämällä rohkeasti (surkean) tulokseni:

1) Kerrat: 2.
Kaksi kertaa päivässä sujuu helposti ja intohimoisesti, joko aamusta ja illasta tai vaikka peräkkäin. Mutta kolmas olikin aika kinkkinen, varsinkin kun olimme suurimman osan skaba-ajasta reissussa. Olisi varmasti ollut helpompi järjestää aikaa, jos olisin voinut kertoa myös W:lle kisasta - nyt toiveeni yhdessä nyhjäämisestä täysin tyytyväisenä lähinnä kummastuttivat häntä. Näillä mennään ja toivotaan, että Koutsikaan ei ole innostunut. ;)

2) Kesäiset paikat: Kumivene, kattoterassi ja anoppilan ullakko.
Tehtävän suorittamiseen varatut pari viikkoa osoittautuivat kovin sateiseksi niillä kulmilla, joissa Mr. W:n kanssa majailimme. Niinpä on pakko pettyneenä myöntää, että täydellisiä luontopaikkoja ei listallemme päässyt kuin yksi. Sateessa kun ei kuulemma seiso.

Tarkemmin kesän helmestämme, kumivenekerrasta. Vietimme aikaa sukulaisten mökillä ja olin jo jonkin aikaa vihjaillut kuumasta souturetkestä. Sopiva hetki koitti viimein auringon helottaessa täydeltä taivaalta ja saimme lainaksi pienen kumiveneen. Lähdimme laineille, mutta unelmieni autioita saarta ei todellakaan löytynyt ainakaan sellaiselta etäisyydeltä, minne olisimme jaksaneet meloa. Meidän oli pakko rantautua - tai ainakin yrittää rantautua - mökkimassan välikköön. Annoin kullalleni soutuohjeita keikistellen häntä vastapäätä jalat harallaan pienissä merihenkisissä bikineissä. Välillä nousin tähystämään karikoita nostaen peppuni erityisen pystyyn ja kurkotellen puolelta toiselle.

Löysimme aution poukaman ja lähestyimme rantaa, kun lokit alkoivat kaartaa ympärillämme. Syöksyt säikäyttivät meidät siinä määrin, että emme uskaltaneet nousta rantaan. Ankkuroimme pikkupaattimme pitkällä köydellä rantakoivuun ja W pyysi minut syyliinsä köllimään. Huokasin ihastuksesta katsoessani taivaanrantaa ja tuntiessani hänen vartalonsa ympärilläni. Ei aikaakaan, kun W näykki kaulaani ja hänen kätensä löysivät rinnoilleni. Hän pullautti melonit röyhkeästi niskalenkkibikineistäni ulos ja ryhtyi pyörittämään niitä himokkaasti. Välillä hän pysähtyi puristamaan kovettuneita nännejäni saaden hengitykseni epätasaiseksi. Olimme olleet useamman päivän ilman ja minusta tuntui, että olisin halunnut heti!

Tunsin tilan käyvän ahtaaksi komistukseni uimashortseissa ja hieroin takapuoltani hänen kovettunutta kalua vasten. W jätti rintani törröttämään kesätuuleen ja siirtyy hyväilemään toisella kädellä kylkeäni. Toinen käsi hivuttautui hikistä mahaani uimahousuihin. Vahvat sormet raivasivat tien häpyhuulteni välistä yksityiseen onkalooni ja nousivat märkänä takaisin klitorikselleni. Minun oli pakko voihkaista, kun W päättäväisesti hieroi turvonnutta ilonlähdettäni.

Kuulin moottoriveneen lähestyvän äänen. W:n estelystä huolimatta työnsin rintani takaisin biksuihin - kättä housuissani ohikulkija ei kykenisi kumiveneen laidan yli näkemään, joten suljin silmäni ja keskityin kuuntelemaan aaltojen loisketta. En tiedä käyttikö W yhtä, kahta vai useampaa sormea, mutta hän tuntui melkein väkivaltaisen voimakkaalta. Ehkä bikinien alaosa vei kädeltä liikkumatilaa niin, että kosketus oli jopa kömpelö. Se tuntui täydelliseltä ja puristin tiukasti tämän merileijonan ranteesta, ettei hän vain lopettaisi.

Kumiveneessä oli ihana tulla. Pehmeä pohja myötäili kouristavan vartaloni alla. Voihkin niin, että W tunki vapaan kätensä käsivarren suuhuni. Olisi ollut noloa, jos lähimökkiläiset olisivat tulleet hätiin.. Kun rauhotuin, W veti varovasti kätensä pois ja huuhteli sormensa laidan yli järvessä.

Kiepsahdin ympäri ja tarkastelin ruskettunutta kumppaniani. Hän katseli minuun hymyillen ja huomautti: "Shortseja ei tarvitse riisua." Tarkastelin niitä lähemmin ja kappas - kalun sai vedettyä ulos jonkinmoisesta sepaluksesta. Kasseihin en päässyt käsiksi, mutta selvästi tämä järjestely kiihotti kultaani siinä määrin, että tarvetta nyyttien hyväilyyn ei ollut.

Rummutin kalun vartta sormillani, kuin olisin soittanut huilua. Lipaisin varovasti munan päätä nopeuttaen vähitellen tahtia. Lopulta nuolin villisti kuin pieni koira W:n huohottaessa ja tähyillessä varovasti ympärilleen. Nappasin tikkarin suuhuni ja tungin sen syvälle kurkkuuni. Liikutin päätäni edestakaisin tehden samalla peukalosta ja etusormesta tiukan rinkulan kullin ympärille. W tarttui takaraivooni pitäen rytmiä yllä. Vähitellen siirryin järeämpään koko kämmenen otteeseen ja aloitin säännöllisen työskentelyn. Pidin koko ajan punaisena pullottavaa munan päätä suussani pyörittäen säännöllisen epäsäännöllisesti kieltä sen ympärillä.

W oli ollut selvästi yhtä puutteessa kuin minäkin. Olisin nauttinut kesäisestä kiimasta hänen haarovälissä pidempäänkin, mutta pian tunsin valkoisen nesteen ryöpsähtävän suuhuni. Maiskuttelin hieman, hellin herkkupalaa vielä hetken ja työnsin tahmean kalun varovasti shortsien sisään. Olipa taivaallista pulahtaa kaiken tämän jälkeen uimaan!

6 kommenttia:

  1. Montakohan tuo kilpasisko on saanut kassaan, kun vieläkön laskee??

    VastaaPoista
  2. Mun täytyykin muistuttaa sitä villikkoa!

    VastaaPoista
  3. Milloin tulee uutta stooria?

    VastaaPoista
  4. Sniif, mikä kestää D: Taisit kyllä voittaa tämän, kun toinen ei kehtaa edes kertoa omiaan :D

    VastaaPoista
  5. uutta tarinaaa? :D ois jo aika..

    VastaaPoista
  6. ootekko lopettany tän blogin päivittämisen? vai loppuko jo ideat D:

    VastaaPoista