maanantai 21. toukokuuta 2012

Tehtävä 6: Toteutus

Jee, tämä on kiva tehtävä! Minustakin olisi ihana herätä siihen, että joku kesken kiihkeiden unieni hamuaisi haaroväliini... Olettaen, että herrani jöpötys johtuu tuhmista mielikuvista, ei muusta tarpeesta! ;)

Oikean hetken löytäminen osoittautui yllättävän hankalaksi. Olen oikea unipossu, kun taas W nukkuu koiran unta. Pienikin rasahdus, ja hän on valveilla. Asetin kuitenkin tavoitteekseni toteuttaa tehtävän niin, että komistukseni saisi herätä lämpimään hengitykseen housuissaan.

Näin se meni:

Yritys 1: Työaamu. Heräsin ennen kellon soittoa ja yritin lähestyä viereistä patjaa. Mr. W havahtui ja tajusi, että kello soi muutaman minuutin kuluttua & pomppasi aamiaiselle.

Yritys 2: Lauantai-aamu. Laitoin kellon soimaan muka vahingossa aiemmin. Suunnitelmani oli tämän jälkeen kituuttaa valveilla, antaa W:n nukkua hetki ja hyökätä kimppuun. "Uhri" kuitenkin virkistyi, eikä saanut enää unta. Loppujen lopuksi luovutin ja jatkoin uniani.

Yritys 3: W tajuaa himoni eikä malta odottaa, vaan haluaa panna. Sopiihan se(kin).

Yritys 4: Sunnuntai. W katsoi edellisenä iltana leffaa myöhään yöhön ja ihme kyllä, tuhisee edelleen vieressä. Lähden hivuttautumaan peiton alle. W valpastuu heti.

- Mitä teet?
- Menen sun peiton alle.
- Miksi?
- Herättelemään sua.
- Miten?
- Riisumalla sun bokserit.
- Mitä sitten?
- Kutitan sua kielelläni kasseista.
- Miten?
- Teen pieniä ympyröitä ja hitaita z-kirjaimia.
- Oohh.... Mitä sitten?
- Nuolen alhaalta ylös asti.
- Ja..?
- Otan peniksen pään suuhuni.
- Mitä sitten tapahtuu?
- Pyöritän kieltäni sen ympäri, näykin sitä hellästi ja saat työntää sen niin syvälle, kuin pystyt.
- Mitä mä sitten teen?
- Sä sanot aaaaahhhhh...
- Enkä sano, en mä ikinä sano!

Kysymykset loppuvat, enkä minäkään enää pystyisi toteuttamaan lupauksiani ja puhumaan samaan aikaan. Otan tuhtina seisovan munan suuhuni, kuljettelen sitä märän kielen ympärillä ja hieron käsillä kasseja. Puristelen kullia ja välillä näpyttelen sitä sormillani, kuin soittaisin pianoa. Vähitellen aloitan toisella kädelle edestakaiset liikkeet kyrvän vartta pitkin. W alkaa hamuamaan ilmeisesti hiuksiani, mutta ohjaan hänen kätensä kulliin kiinni. Hän alkaa runkkaamaan. Samalla käteni hyväilevät hänen nyyttejään ja herkkupatongin pää on uppoaa suuhuni.

W ääntelee nautinnollisesti hoitaen itse raskaimman työn hellän rivakasti. Pian hänen lantionsa alkaa jäykistymään rytmikkäästi ja tunnen lämpöisen nesteen pulppuavan suuhuni. En niele, vaan annan sen valua ympäri kasvojani. Suihkuun tästä suunnataan joka tapauksessa!

Epäilen, että on mahdottomuus päästä W:n iholle ilman, että hän herää. Mutta ehkä tämä oli lähinnä sitä!


1 kommentti:

  1. Hei, way to go! Vaikka yllätysefekti jäi vähän vajaaksi, määrätietoisuutesi korvasi sen. W koki aikamoisen aamutaivaan. Kuitenkin pakko antaa miinus siitä että noin monta yritystä :D

    VastaaPoista