lauantai 14. huhtikuuta 2012

Tehtävä 3: Toteutus


Jääpalaleikki kuulostaa ajatuksena heti kiehtovalta. Jokin aika sitten silmääni osuikin kansainvälisen naistenlehden seksivinkkisivuilta kehotus käyttää suussa paria jääpalaa ennen suihinottoa. Nyt on hyvä kokeilla miten homma toimii käytännössä. Mutta bonustehtävä hämmensi vähän: moinen ei ikinä ole tullut mieleenikään! Onko täysin turvallista ottaa jääpala sisään, ja tuntuukohan se tuskalliselta? Tuumailujen jälkeen päätin skipata bonuksen ja keskittyä varsinaiseen tehtävään.

Suorituspäivänä olin hyvissä ajoin kotona ja ehdin laittaa iltapalan, sytyttää kynttilät ja olla vastassa seitsemän sentin korot jalassa kun Koutsi tuli kotiin. Hän oli tosi hyvällä fiiliksellä ja tartutti sen minuunkin, ja aloimme yhdessä vitsailla ja kiusoitella toisiamme. Leikimme ”väkisinsuutelua”, eli toinen esitti välinpitämätöntä ja toinen varasti toiselta mahdollisimman määrätietoisen ja voimakkaan suudelmaan.  Pikapuoliin leikki muuttui tosikiihkoks, siirrymme sängylle ja revimme toisiltamme vaatteita pois.

 Koutsi veti minua tiukasti päälleen mutta kiemurtelin veikeästi pois ja käskin hänen odottaa hetken. Kun menin jääkaapille, Koutsi arvasi juonen heti ja kysyi vähän hämmentyneellä äänellä: ”Haetko sä jääpaloja?” Otin muutaman palan kuppiin ja palasin hymyillen sänkyyn. Koutsi makasi selällään ja näytti poikamaisen innokkaalta ja jännittyneeltä samaan aikaan. Mitään sanomatta kiipesin polvilleni Koutsin päälle, nappasin palan sormien väliin ja liu’utin sitä kundini rintakehällä. Pyöräytin palaa nännin ympärillä, sitten toisen. ”Miltä tuntuu?” Hyvältä” Koutsi vastasi.

 Selällään makaava mieheni näytti todella komealta, hänen ihonsa oli melkein kuuma ja hän selvästi odotti lisää tältä leikiltä. Jokin kuitenkin tökki vähän minun puolellani, sillä jääpala suli nopeasti eikä meinannut pysyä sormissani. Kun sivelin palalla Koutsin polvitaipeita, se lipsahti kädestäni mikä taisi luoda vähän kömpelön vaikutelman.  Nappasin uuden palan suuhuni ja kumarruin kohti Koutsin haaroväliä. Nuolaisin kylmällä kielelläni pari kertaa Koutsin kunnioitettavaan mittaan jännittynyttä kalua ja siirryin sitten kasseihin. Pyrin tekemään viileitä vetoja ja puhaltelemaan väliin mutta tekniikkani jotenkin tökki.  Toteutus ei ollut niin helppoa kuin miltä kuulostaa ja vedot jäivät lähinnä pikku tökkäyksiksi. ”Onko hankalaa?” Koutsi kysyi hiven naurua äänessään.  Nielin sulaneen jääpalan vedet ja laitoin kundin hiljaiseksi ottamalla hänet suuhuni niin syvälle kuin pystyin. Tehosi aika hyvin.

Jatkoin jonkun aikaa suihinottoa ja Koutsi ynisi tyytyväisenä mutta minua tietenkin harmitti. Jääpalaleikki ei ollut sujunut minulta todellakaan niin coolisti kuin oli ideana. Päätin rohkaista itseni ja ottaa bonushärkää sarvista, ehkä se voisikin kääntää tilanteen voitoksi. Nousin Koutsin tasolle ja kysyin: ottaisinko jääpalan mun sisään kun tuut sinne? Koutsi oli heti valmis. ”Voisitko tosiaan?” 

Käännyin selälleni ja ujutin jääpalan sisääni varovaisesti. Ihan alkuun se poltti vähän, mutta pistely helpotti melkein heti ja pala alkoi sulaa hyvin nopeasti. Koutsi suorastaan syöksyi sisälleni, mikä tuntui melkoiselta. Hän nimittäin oli kiihkosta ja jännityksestä johtuen kovaakin kovempi ja tuntui vielä suuremmalta kuin tavallisesti. Minä taas en ollut kostunut juurikaan, mutta viileä vesi tuntui sisälläni ja pehmitti Koutsin rajuja työntöjä. Haukoin henkeäni ja sain sanottua ”Sä oot liian iso!”. Koutsi vain murahti tyytyväisenä ja jatkoi samaa tahtia maaliin asti.

Kun irrottauduimme toisistamme, olin niin puhki että olin valmis lepotilaan. Olin kuitenkin aika tyytyväinen loppuhuipennukseen, sillä Koutsi oli selvästi ollut innoissaan. Toisinaan minulle kyllä riittää täysin se että toisen saa syttymään ja kokemaan erityishuomiota, ensi kerralla on sitten minun vuoro. Kahden suoritetun tehtävän perusteella voin sanoa, että kumppanini todella syttyy yllätyksistä ja pienistäkin uusista jutuista. Kannustan lämpimästi kaikkia huomioimaan kumppaniaan uusin tavoin, siitä seuraa paljon iloa!

3 kommenttia:

  1. Oi joi, minkä ihanan vastaanoton kundisi saikaan! Voin vain kuvitella, miten upealta olet näyttänyt korkeissa koroissasi…

    Lähdit rohkeasti toteuttamaan tehtävää. On hienoa, ettei epävarmuus lannistanut sinua, vaan antoi voimaa myös bonukseen! En yhtään ihmettele, miksi miehesi rakastaa seksiä kanssasi - osaat antaa sopivasti huomiota ja ihailua!

    Keskityit ehkä liikaa pohtimaan, miltä leikkisi näyttää tai miten sen kuuluisi sujua. Oikeaa tapaa ei varmasti ole! Ja kuten huomasit, Koutsi kuumeni, vaikka suorituksesi ei omasta mielestäsi ollut mallikelpoinen.

    Annan suorituksesta puoli pistettä, sillä unohdit itsesi ja hetkeen heittäytymisen. Harjoitus tekee mestarin ja toivonkin, että joku kaunis kevätpäivä Koutsi hakee kourallisen jääpaloja ja viilentää piirteitäsi yhtä antaumuksella!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkäpä liika perfektionismi iski, sänky on siihen varmaan väärä paikka! En kuitenkaan koe unohtaneeni itseäni, sillä tuntui upealta kokea Koutsin kiihko ja innostus!

      Mutta totta, ensi kerralla sit toisinpäin. Edessä on pitkä kuuma kesä ja mikäs odotellessa parempaa kuin ladata pakastin jääpalapusseilla!

      Poista
  2. Sun upealla asenteella tuo pitkä ja kuuma kesä on myös villi! ;)

    VastaaPoista